De leukste online gokkasten

The Great Wall

The Great Wall gokkast is van de ontwikkelaar iSoftBet. Het spel gaat over de Chinese Muur, maar dat is logisch. De muur is ongekend groot en een bekende toeristische trekpleister. Bijna 22.000 kilometer lang is de muur, het is haast onvoorstelbaar om je dat te bedenken. De gokkast biedt ook een kans op een onvoorstelbare prijs. Je kan 8297 keer de inzet winnen op The Great Wall gokkast. En bij iedere draai is het mogelijk dat de features geactiveerd worden en je sneller een prijs wint.

Hoe werkt The Great Wall?

The Great Wall werkt eigenlijk best simpel. Je moet de rollen laten draaien om een prijs te kunnen winnen. De symbolen op de rollen moeten een combinatie vormen, want alleen dan win je een geldprijs. De minimale inzet op The Great Wall gokkast is 20 eurocent en je kan maximaal 20 euro inzetten. De combinaties moeten ook op één van 20 winlijnen staan. Het aantal winlijnen is altijd gelijk en kan je niet veranderen.

Het design zorgt ervoor dat het lijkt alsof je bij de Chinese Muur bent. Je ziet boven elke rol ook een toren staan en juist die torens zijn belangrijk. Een toren kan je een feature opleveren op ieder moment. Probeer dus je aandacht goed bij het spel te houden. De features zijn soms gratis spins, maar ook af en toe een geldprijs.

Symbolen op The Great Wall gokkast

De leukste symbolen op The Great Wall gokkast zijn de Emperor en de Wild. De Emperor symbool kan een toren activeren en dus ook een prijs opleveren. De andere symbolen zijn kaartsymbolen, maar dan wel met een Aziatisch tintje. Je hebt ook de gouden muntjes en een Chinese vrouw. De Chinese mensen op de rollen leveren best hoge prijzen op.

Free spins verdienen

De Emperor symbool kan een toren activeren en misschien verdien jij dan ook wel de free spins. Je krijgt dan 10 gratis spins toegewezen. Tijdens de spins kan je extra hoge prijzen winnen met een verdubbelaar en nog meer gratis spins winnen. Het leukste van alles is dat de gratis spins best lang kunnen duren, aangezien je regelmatig twee extra spins wint.

Wat is onze mening?

The Great Wall gokkast van iSoftBet is een bijzonder spel. Het Aziatische thema spreekt ook veel Aziatische spelers aan en daardoor heeft de gokkast een groter bereik. Het uitkeringspercentage is 96,23%, dus dat is dik in orde. De graphics zijn prima, maar niet bijzonder goed.