De leukste online gokkasten

The Bounty

De online gokkast The Bounty werd door Microgaming in het online casino uitgegeven, maar de echte ontwikkelaar is Snowborn Games. De gokkast is best uniek en speelt zich af in het Wilde Westen. Het thema is niet zo bijzonder, maar wel goed uitgewerkt. Je kan een maximale prijs van 225.000 euro winnen, oftewel 5000 keer de inzet. Als je de hoofdprijs wilt winnen dan zal je moeten spelen met de maximale inzet van 45 euro per draai. Geen zorgen, je kan ook al spelen met een minimale inzet van 0,15 cent per spin. The Bounty gokkast is dus ook voor iedereen beschikbaar, zowel de spelers met een klein als een groot budget.

Hoe werkt The Bounty gokkast?

The Bounty gokkast van Microgaming is geschikt voor iedereen, dankzij de lage minimale inzet en de redelijke maximale inzet. Je kan zelf de inzet aanpassen en een bedrag kiezen, dat is wel zo prettig. In het basisspel zijn er voldoende mooie prijzen te winnen. Extra fijn is dat er ook prijzen met een vermenigvuldiger gewonnen kunnen worden. Sommige prijzen worden 16 keer uitgekeerd. De Wilds vervangen andere symbolen en beschikken in sommige gevallen over een vermenigvuldiger. Je kan met vijf Wilds dan ook al een hoge prijs winnen van duizenden euro’s.

Jackpots

De jackpotsymbolen zorgen voor extra veel spanning als jij speelt op de The Bounty gokkast. Als er een volledige stack met bonussymbolen op de rollen staat dan krijg je tien gratis spins. Leuk meegenomen, maar er is meer. Tijdens de spins kan je toegang krijgen tot het bonusspel. Je moet dan de jackpot posters met allerlei criminelen erop. Draai jij zes keer een gelijke poster tijdens de tien spins, dan win jij de jackpot die daarbij hoort. Misschien wel de hoofdprijs van 5000 keer de inzet, het zou zomaar kunnen.