De leukste online gokkasten

Piggy Bank Farm

De online gokkast Piggy Bank Farm werd in 2020 uitgebracht door Play ’n Go. Het spel speelt zich af op een boerderij en ziet er modern uit. De frisse en vrolijke vormgeving brengen het slot tot leven. De dieren rollen door de modder en je aandacht zal al snel gaan naar de varkens. Je kan op de Piggy Bank Farm gokkast een prijs van 5000 keer de inzet winnen en dat is toch niet zo slecht. Oefenen op de Piggy Bank Farm is altijd gratis, maar in het casino kan je met echt geld gaan spelen.

Hoe werkt Piggy Bank Farm?

De Piggy Bank Farm gokkast kan je met een inzet van 10 cent al spelen. Als je spanning wilt doen stijgen dan kan je de inzet ophogen tot 100 euro per spin. De hoge variantie zorgt ervoor dat het een bloedserieus spel is waarbij je hoge bedragen kan winnen. De Piggy Bank Farm heeft vijf rollen, vier rijen en vijftig winlijnen. Het uitbetalingspercentage is 96,29%, waardoor er altijd wel een goede kans is dat jij een mooie prijs wint.

De symbolen op de Piggy Bank Farm hebben te maken met de boerderij. De Wilds leveren een hogere winstkans op en kunnen een prijs van 50 keer de inzet uitkeren. De dieren op de boerderij zijn ook nog wel interessant met een eventuele prijs van maximaal 24 keer de inzet.

Piggy Bank Farm Feature

Er kan op de allerlaatste speelrol een hamer komen te staan en dat is een goed teken. Je krijgt dan de kans om geld te winnen met de Piggy Bank Farm Feature. Tijdens de feature is het noodzaak om varkens te sparen. Bij elk varken krijg je een re-spin cadeau. Je hebt drie levens en elke keer als je geen varken draait gaat er één leven af. Lukt het je om een scherm te vullen met varkens, dan win je misschien wel 500 keer de inzet.