De leukste online gokkasten

Lord of the Wilds

De online gokkast Lord of the Wilds is uitgebracht door Red Tiger Gaming. De speelautomaat draait om de wondere wereld van de legendarische Tarzan, tenminste zo lijkt het. De natuurrijke omgeving, de dieren en de hoofdrolspeler zijn goed uitgewerkt en brengen je naar een nieuwe wereld. De kwaliteit is hoog en dat is niet altijd het geval bij deze provider. De features, de geldprijzen en het speelgemak zorgen voor een unieke en vooral onvergetelijke ervaring in het online casino.

Hoe werkt de Lord of the Wilds gokkast?

Je speelt de Lord of the Wilds gokkast op vijf rollen, vier rijen en met 30 winlijnen. Ongeacht de inzet zal het aantal winlijnen gelijk blijven. De minimale inzet is 10 cent per spin en je mag 40 euro per draai inzetten. Je kan een prijs van 84.000 keer de inzet winnen op de Lord of the Wilds gokkast. Het uitkeringspercentage is 95,66% en dat is lager dan de gemiddelde gokkast. Maar heel slecht is het percentage nu ook weer niet.

De hoofdrolspeler lijkt op Tarzan, maar deze naam zie je nergens langskomen. Tarzan is wel een handig symbool, want je kan er hoge prijzen mee gaan winnen en het is de Wild. Andere symbolen zijn de prachtige vrouw, de wilde dieren en de kaartsymbolen. De laatstgenoemde symbolen leveren wel echt de kleinste prijsjes op en zijn meer als opvulling gebruikt.

Features op de Lord of the Wilds gokkast

Je kan op de Lord of the Wilds gokkast een re-spin krijgen. Je moet daarvoor zowel Tarzan als Jane naast elkaar zien te krijgen op de rollen. Als ze elkaar aanraken dat krijg je een re-spin en zal Tarzan veranderen in een Sticky Wild. Andere features zijn ook aanwezig. Je kan bijvoorbeeld meerdere Wilds krijgen dankzij de kusjes van Jane of meer Tarzan symbolen krijgen door een voorbijvliegende Tarzan op het scherm. Simpelweg door even gratis te oefenen op de Lord of the Wilds gokkast kan je erachter komen of deze features spannend genoeg voor je zijn.

Free spins

Er worden ook Free Spins weggegeven op de Lord of the Wilds gokkast. Draai drie tot vijf Scatters om minimaal tien en maximaal vijftien free spins te krijgen. De free spins zijn lucratiever dan de normale spins. Er zullen meer Wilds op de rollen verschijnen en die zijn ook nog eens Sticky.

Waarom meespelen op de Lord of the Wilds gokkast?

De Lord of the Wilds gokkast ziet er grandioos mooi uit. De graphics zijn echt goed en modern. De prijzen die je kan winnen zijn hoog en het uitkeringspercentage is redelijk. Een dikke voldoende dus voor de Lord of the Wilds gokkast van Red Tiger Gaming.