De leukste online gokkasten

Foxpot

De FoxPot gokkast werd gemaakt door een bedrijf genaamd Foxium. De ontwikkelaar is best onbekend, maar dat komt omdat de spellen van Foxium worden uitgebracht door Microgaming. Misschien ken je wel The Great Albini gokkast, die werd ook gemaakt door Foxium. Het spel kent een hoofdprijs van 10.000 keer de inzet, een theoretisch uitkeringspercentage van 96,31% en veel features. Dit zorgt ervoor dat de FoxPot gokkast ideaal is voor de casinospeler, ondanks een toch wat simpele en saaie gameplay.

Hoe werkt de FoxPot gokkast?

De FoxPot gokkast vraagt om een minimale inzet van 25 cent per spin, een relatief hoge minimale inzet. De maximale inzet is met 25 euro per spin weer ontzettend laag. Er staat één winlijn op de eerste drie rollen en daarop moet je proberen combinaties te maken. Er is ook nog een extra vierde rol en die kan je een vermenigvuldiger opleveren van maximaal drie keer. Als je dan een combinatie hebt dan krijg je de prijs dus drie keer op jouw saldo gestort.

De kersen leveren één keer de inzet op, maar dat kan door de vermenigvuldiger meer worden. De andere fruitsymbolen leveren maximaal viermaal de inzet op. De rode zevens kunnen je standaard al tien keer de inzet geven, maar dat kan dus veranderen in dertig keer de inzet. De Wilds zijn extra leuk en keren maximaal 225 keer de inzet uit bij een maximale vermenigvuldiger.

Bonusspel op de FoxPot gokkast

Het bonusspel op de FoxPot gokkast is het leukste, spannendste en winstgevendste onderdeel van de speelkast. Je kan het spel starten door drie keer het bonussymbool te draaien. Je kan dan een draai geven aan het prijzenwiel. Het Money Wheel heeft een hoofdprijs van 1000 keer de inzet klaarstaan. Alleen kan je dankzij de Respin Wheel ook een vermenigvuldiger erbij verdienen van 10 keer. Oftewel een hoofdprijs van 10.000 keer de inzet ligt voor het grijpen.